Maastricht, Nuth en Tilburg

Full-time

Kolkenloper – Maastricht, Nuth, Tilburg

We zijn op zoek naar de perfecte collega om de chauffeurs van de kolkenwagens te assisteren. Samen zijn jullie als team verantwoordelijk voor het reinigen en onderhoud van straatkolken langs de weg.

Dit ga je doen

  • Je bent samen met de chauffeur verantwoordelijk voor het reinigen van de straatkolken in- en langs de weg.

Je profiel

  • Je bent vriendelijk en kunt goed samenwerken.
  • Je hebt minimaal een LBO werk- en denkniveau.
  • Je bent fysiek gezond en hebt een goed loopvermorgen.

Dit bieden wij je

  • Een leuke, zelfstandige baan vanuit onze vestigingen in Maastricht, Nuth en Tilburg.
  • Een marktconform salaris van € 2.300,- tot € 2.600,- bruto per maand.
  • Moderne apparatuur waarmee je je werk optimaal kunt doen.
  • Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om zelf als chauffeur van de kolkenzuiger aan de slag te gaan. Wij helpen je met het behalen van je rijbewijs voor de vrachtwagen (rijbewijs C).

Rions Riooltechniek

Met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en 170 vakkundige medewerkers zijn we bij Rions dagelijks druk in de weer om het rioolstelsel optimaal te laten functioneren.

We zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van het complete rioolsysteem. Dat doen we al vele tientallen jaren voor particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, bedrijven en gemeenten in heel Limburg. Inmiddels zijn we ook alweer een hele tijd actief in Brabant en Zeeland.

Op 1 januari 2024 hebben we PreZero Services B.V. overgenomen. Onze zakelijke dienstverlening hebben we daarmee uitgebreid naar de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Drenthe en Gelderland.

Wat vooral bij onze klanten aanslaat, is het one-stop-shopping principe: onze dienstverlening omvat alle bijbehorende graaf-, grond- en straatwerkzaamheden, en het afvoeren en verwerken van vrijgekomen afvalstoffen.

Heb je vragen over deze vacature of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact op met Sanne Keulen van HR en bel haar direct op 06-28459505. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op: www.rions.nl

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Slagmolen 2
6229 PP  Maastricht

Tilburg

Polluxstraat 55
5047 RA Tilburg

Nuth

Thermiekstraat 7
6361 HB Nuth

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Rions geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in riooltechniek. Daarbij hoort de uitdaging om telkens weer de beste oplossing te bieden. We investeren dan ook flink in onze geavanceerde materialen, in ons wagenpark én in jou als medewerker. Dus sluit je aan en haal het beste uit jezelf!